Om Buddhistisk Center Silkeborg

Buddhistisk Center Silkeborg

Buddhistisk Center Silkeborg er et diamantvejsbuddhistisk center, som er startet i 1993 på opfordring af Hannah og Lama Ole Nydahl.

Der findes i dag elleve centre og grupper i Danmark, som alle repræsenterer Karma Kadjy Skolen Danmark.

Centrene og grupperne er funderet i en mundtlig, direkte og ubrudt overførsel af diamantvejsbuddhistiske belæringer og metoder fra lærer til elev indenfor Karma Kadjy Linjen.

Den 17. Karmapa Trinley Thaye Dorje og Lama Ole Nydahl er i dag de vigtigste linjeholdere, beskyttere, formidlere og iværksættere indenfor vores organisation “Diamondway-Buddhism”.Læs mere om vores organisation her:
Diamondway-Buddhism
Siden 1972 og til i dag er der startet mere end 660 diamantvejscentre i den vestlige verden, og der startes løbende nye, alle på basis af Lama Oles utrættelige initiativ og hans mange dedikerede elevers frivillige indsats.

I Buddhistisk Center Silkeborg har du rig mulighed for at stifte bekendtskab med diamantvejsbuddhismen og de lokale buddhister, du kan også lære at meditere, og hvis du har lyst blive en del af vores fællesskab (sanghaen).

Det er gratis at deltage, og du behøver ikke have forudgående erfaring med meditation, bare du kommer med et åbent sind og en sund interesse :-)

Vi mediterer sammen hver torsdag fra kl. 19:30 til ca. 21 i vores meditationsrum (gompa) på adressen:

Buddhistisk Center Silkeborg
c/o: Liza & Kai Juul
Nyvangen 30
8600 Silkeborg
Det er altid en god idé at tjekke os på Facebook for evt. ændringer i programmet, inden du møder op :-)

Du er også velkommen til at sende os en email:

Vi holder lejlighedsvis weekendkurser, hvor du har mulighed for at lære om “De Fire Grundlæggende Meditationer” (Ngöndro).

Offentlige foredrag om Diamantvejsbuddhisme med Karma Kadjy Skolens rejselærere holder vi på Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg.

Vores arrangementer publiceres her på hjemmesiden, på Facebook og i den lokale dagspresse: Ekstraposten, Midtjyllands Avis og i arrangementskalenderen på  mja.dk

Læs mere om Karma Kadjy Skolen Danmark her:
Karma Kadjy Skolen Danmark