Info/arrangementer

Buddhistisk Center Silkeborg

Meditation
Diamantvejsbuddhisme

Vi mødes hver onsdag kl 19:30

Nyvangen 30
8600 Silkeborg
Indgang til meditationsrummet på bagsiden af huset gennem den sorte port

Vi starter med at meditere sammen.
Efter meditationen ta’r vi en snak om diamantvejsbuddhisme.

Der er fortsat smitterisiko, og vi mødes maksimalt 4 personer ad gangen, som er vaccineret 2 gange mod coronavirus, eller med en gyldig coronatest.

Vi er i forvejen mere end 4 personer tilknyttet Buddhistisk Center Silkeborg, og vi aftaler fra gang til gang,  hvem der deltager.

Nye folk skal naturligvis have mulighed for at komme i centeret, meditere sammen med os og høre mere om Diamantvejsbuddhisme.
Hvis du har lyst til at være med, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale, hvornår der er en plads til dig.

på mail: 

silkeborg@buddha.dk

eller via vores Facebook profil: 

Buddhasilkeborg

Ved at bruge meditationerne på Diamantvejen lærer vi gradvist at erfare og identificere os med vores iboende buddhanatur.
Denne metode betragtes af diamantvejsbuddhister som den hurtigste vej til erkendelse af sindets natur.

Det er ikke muligt at erfare eller forstå Diamantvejsbuddhismen, eller lære at bruge de effektive meditationsmetoder, udelukkende gennem litteratur eller elektroniske medier og lignende.
Diamantvejsbuddhismen er kendetegnet og baseret på elevens egen erfaring og en direkte og levende overførsel af forklaringer og metoder fra lærer til elev – det levende eksempel giver altid det stærkeste indtryk!

Derfor er det vigtigt for os at starte i vores diamantvejscentre, hvor vi møder og mediterer sammen med andre elever af Lama Ole Nydahl og Gyalwa Karmapa.
I centrene kan vi møde erfarne praktiserende, og få den nødvendige, autentiske viden om Diamantvejsbuddhisme og de grundlæggende metoder, som vi benytter indenfor Karma Kadjy Skolen.

Som noget meget væsentligt kan mødet med andre praktiserende inspirere os til selv at komme igang med at meditere.
Sideløbende opbygger vi hver især gradvist en stabil meditationspraksis, og gør vores egne erfaringer.

En stabil meditationspraksis, hvor vi øver os i at opleve verden fra et rigt og selvbefriende synspunkt, er forudsætningen for, at vi udvikler den dybe indre rigdom og frihed, der gør det muligt for os at erkende vores egen iboende buddhanatur!

Inden du begiver dig afsted, er det en god idé at tjekke vores facebookprofil, om der er aflysning eller ændringer i programmet.

 

Phowa meditation :

For praktiserende elever af Lama Ole der har gennemført et fuldt phowa-kursus med ham, er der mulighed for at deltage i vores phowa-meditation hver anden måned ved fuldmåne i Buddhistisk Center Silkeborg.

 

Kontakt os for nærmere info og bliv tilmeldt vores phowa-facebookgruppe.

kontakt:

Du er velkommen til at kontakte os via vores profil på Facebook eller på mail:

silkeborg@buddha.dk